X

Maó proposa donar un ús administratiu a l’edifici de Correus

Està en venda per 1,5 milions per a les administracions i 1,8 per a empreses privades

03/01/2020

Maó proposa donar un ús administratiu a l’edifici de Correus

La tardor de 2018 Correus deixava la seva antiga seu, al carrer Bonaire, al centre de Maó, i es traslladava a la sortida de la ciutat al carrer Ciutadella. S’acaba així una relació històrica amb la ciutat que començà el 1916 quan Correus va comprar l’immoble a Francisco Andreu Orfila per 47.250 pesetes i va convocar un concurs per al projecte que va guanyar l’arquitecte Ángel Martínez Argüelles.

L’edifici compta amb 2.200 metres quadrats construïts i està qualificat urbanísticament d’equipament cívic, cultural i administratiu. Des que va tancar, veïns i comerciants han reclamat que l’immoble es torni a ocupar per a evitar-ne la degradació i que torni a ser un pol d’activitat al centre de la ciutat.

En la mateixa línia responsables municipals es van reunir fa un mes i mig amb Correus per conèixer quin pot ser el futur de l’immoble que aquesta empresa pública té a la venda per 1 milió i mig per a les administracions i d’1,8 per a empreses privades. Paral·lelament ja han fet contactes preliminars amb Govern i Consell per mirar d’ubicar-hi serveis administratius.

En aquest immoble també s’hi podria ubicar un hotel, però sempre i quan l’edifici continués sent propietat pública; per tant, hauria de ser en règim de lloguer.

03/01/2020

Comentaris:

(*) Camps obligatoris