X

Carrers tallats a Palma perquè circulin les carrosses de Ses Majestats els Reis d’Orient

Un any més, IB3 Televisió us oferirà un programa especial amb la retransmissió en directe de la cavalcada dels Reis d'Orient a partir de les 18 h

05/01/2020

Carrers tallats a Palma perquè circulin les carrosses de Ses Majestats els Reis d’Orient

A Palma ja està tot a punt perquè Ses Majestats els Reis d’Orient recorrin els carrers de la ciutat i duguin la màgia i la il·lusió a tots els nins. A la cavalcada hi participaran unes 600 persones. Ho podreu veure en directe aquí a IB3, a partir de les 17.30h. Si heu de circular per la ciutat, heu de tenir en compte els talls que ja han començat.

Darrers retocs, detalls i il·luminació de les carrosses. Tot gairebé a punt per encisar un any més els més petits amb l’arribada de Ses Majestats els Reis d’Orient. Perquè no hi hagi cap entrebanc, la Policia Local a partir de les 2 del migdia ha començat a tallar el trànsit i a prohibir l’aparcament pels carrers i voltants del recorregut de la cavalcada.

Arribaran com cada any al Moll Vell, puntuals a les 18 h i enfilaran pels carrers més cèntrics de Palma, amb les carrosses aniran cap al Passeig Mallorca, la Rambla i acabaran al casal Solleric, on previsiblement des del balcó, saludaran els infants.

Les línies d’autobús, per tant, es veuen també afectades; modificaran el seu recorregut a partir de les 16 h, els busos 3, 4, 5, 7, 8, 25 i 35. I es reforçarà el servei a la plaça d’Espanya.

En total enguany hi ha 13 carrosses i els Reis tendran 600 ajudants. Repartiran 7.525 quilos de caramels sense gluten, i sobretot molta il·lusió.

Un any més, IB3 Televisió us oferirà un programa especial amb la retransmissió en directe de la cavalcada dels Reis d’Orient. L’emissió començarà quan faltin 20 minuts per a les 18 h del capvespre.

05/01/2020

Comentaris:

(*) Camps obligatoris