X

Els refugis d’animals no adopten fins després de Reis

A molts animals els tornen abans de l'estiu, i el 33 per cent dels abandonaments es fan durant els següents mesos després de Nadal i Reis

05/01/2020

Els refugis d’animals no adopten fins després de Reis

Aquest diumenge arriben els Reis i molts d’infants tendran com a regal un moix o un canet. Però els refugis d’animals alerten: no són una jugueta i per evitar que els abandonin, durant aquestes dates nadalenques no es fan adopcions.

En aquest refugi de moixos n’hi ha que arriben del carrer i d’altres que els han duit particulars quan s’han adonat que ja no els volen. Duen massa feina, esgarrapen o mengen molt. Des de mitjans de desembre i fins passat Reis no en donen en adopció. Cal conscienciar la gent que no només s’han de triar els que tenen poc mesos.

A molts animals els tornen abans de l’estiu, i el 33% dels abandonaments es fan durant els següents mesos després de Nadal i Reis. Són dades d’Ecologistes en Acció, que a més adverteix que a Espanya cada any s’abandonen 300.000 mascotes: tres cada cinc minuts.

Però vinguin d’un refugi o protectora, cal tenir en compte, asseguren, que no són juguetes, sinó un membre més a cada casa.

05/01/2020

Comentaris:

(*) Camps obligatoris