X

Detingut un home per apunyalar i robar el mòbil al seu company de pis a Palma

Els fets es van produir al barri de Arxiduc aquest divendres 3 de gener

06/01/2020

Detingut un home per apunyalar i robar el mòbil al seu company de pis a Palma

La Policia Nacional ha detingut un home de 24 anys, com a presumpte autor d’un delicte de robatori amb violència i lesions. Presumptament, va apunyalar i va robar el mòbil al seu company de pis.

Segons han informat, els fets es van produir al barri de Arxiduc aquest divendres, 3 de gener, al voltant de les 3.00 hores, quan el 091 va rebre una trucada en la qual s’indicava que hi havia una persona al carrer que havia sofert una punyalada.

Després d’obtenir aquesta informació, una dotació de la Policia Nacional va localitzar la víctima recolzada sobre un cotxe, sagnant per la banda de la natja esquerra. Així, es va sol·licitar una ambulància i es va auxiliar d’urgència a la víctima que, posteriorment, va ser traslladada a l’Hospital Universitari de Son Espases.

La víctima va manifestar que, moments abans, el seu company de pis va accedir a la seva habitació, sense el seu permís, i que el va sorprendre quan li va agafar el seu telèfon mòbil. Així, es van posar a discutir fins que el sospitós el va apunyalar amb un ganivet.

06/01/2020

Comentaris:

(*) Camps obligatoris