X

El Govern projecta 23 habitatges protegits a Santanyí

El solar on s'ubicarà la promoció fou adquirit fa 15 anys per l'Ibavi i fins ara ha estat buit

08/01/2020

El Govern projecta 23 habitatges protegits a Santanyí

Trobar un habitatge per comprar a Santanyí a un preu assequible és avui en dia molt difícil. Al poble hi ha poques promocions de plurifamiliars i, en canvi, molts habitatges unifamiliars i xalets de luxe. Un fet que es fa palès en els anuncis de les nombroses immobiliàries que hi ha al municipi i que, precisament, estan especialitzades en clients estrangers i d’alt poder adquisitiu.

Amb l’objectiu d’alleugerir la problemàtica, l’Ibavi construirà en un solar de la ronda, al carrer de na Ravandella, una promoció de 23 habitatges de protecció oficial. Els terrenys foren adquirits fa 15 anys i ara el Govern ha anunciat que n’activarà el projecte.

Com a Santanyí, durant el 2020 l’Ibavi té previst construir 200 habitatges nous a la part forana de Mallorca. Inca, amb 54 habitatges, i Calvià, amb 48, són els dos municipis on se n’edificaran més. A Son Servera està prevista una promoció de 42 pisos i a Vilafranca en construiran 22 més. A Manacor també s’edificarà una promoció de l’Ibavi. S’ubicarà en aquest solar i constarà d’11 habitatges.

08/01/2020

Comentaris:

(*) Camps obligatoris