X

La CGT demana que les Kellys siguin compensades econòmicament per fer més llits

Les 70 netejadores de l'Hospital Can Misses està fartes que la concessionària "abusi" i no respecti el conveni laboral

08/01/2020

La CGT demana que les Kellys siguin compensades econòmicament per fer més llits

El sindicat CGT ha tornat a defensar avui, als jutjats d’Eivissa, que el personal de neteja de l’Hospital Can Misses no torni a fer més llits sense ser compensats econòmicament. Són les mesures cautelars que el sindicat que representa el 30 per cent d’aquest col·lectiu de Kellys ha presentat davant el tribunal.

La Confederació General de Treballadors considera que els manco de 800 euros mensuals que cobren les treballadores subcontractades pel Govern són inadmissibles, i recorden que el conveni col·lectiu no preveu que el personal de neteja hagi de fer cap llit.

El sindicat espera que el jutge els doni finalment la raó davant l’empresa adjudicatària, En Equip Serveis Integrals. Hi ha una cita al jutjat social d’Eivissa dia 15 d’abril.

“Tenim molt clar que una treballadora que està en el grup 4 del Conveni de Neteja no ha de fer aquests llits, ho digui el plec de condicions tècniques, ho digui qui ho digui”, ha declarat Rafael Sánchez, Secretari General de la CGT de Balears.

En aquest sentit Sánchez ha assegurat que han acudit a la justícia i que ara esperen i es mostren confiants perquè s’aprovin aquetes mesures cautelars i que les treballadores siguin compensades econòmicament si se’ls obliga a fer més llits.

08/01/2020

Comentaris:

(*) Camps obligatoris