X

Detinguda una menor implicada en la violació grupal a Palma

Altres 7 detinguts han quedat en llibertat provisional, els 6 menors a disposició de la Fiscalia de Menors

10/01/2020

Detinguda una menor implicada en la violació grupal a Palma

La Policia Nacional ha informat aquest divendres de la detenció d’una menor implicada en la violació grupal a una nina de 13 anys a un pis del barri de Corea, a Palma, la nit de Nadal. És la darrera detinguda en aquest cas i és acusada de ser el suposat enllaç entre la víctima i els persumptes autors de l’agressió.

Amb ella, ja són 8 els detinguts pel cas: 7 menors d’entre 14 i 17 anys i un jove de 19. L’únic adult, presumptament, implicat en la violació en grup a una menor a Palma quedà en llibertat amb càrrecs aquest dijous. El jove de 19 anys va passar a disposició del jutge l’horabaixa i va quedar en llibertat provisional després d’haver declarat que, efectivament, la nit de Nadal va anar a la festa com a acompanyat de la seva parella, però que va partir abans que es dugués a terme la violació. Segons la seva defensa, el testimoni de la víctima corroboraria aquesta versió, ja que assegurava que ell no l’hauria tocat en cap moment.

Fonts jurídiques confirmen que, en seu policial, els menors han explicat que varen tenir sexe amb la menor però que va ser consentit. Pel que fa als detalls, es contradiuen. Només alguns parlen de sexe en grup. A més, podrien haver enregistrat un vídeo en el qual la nina practica sexe oral a un dels adolescents.

La versió dels menors tampoc no concorda amb la de la nina. Ella manté que va acudir a una festa amb una amiga i que, un cop allà, una jove li va dir que si no tenia relacions amb els menors no sortiria del domicili. Ho diu la denúncia que va ser interposada per una treballadora social del centre que s’ocupa de la tutela de la menor, i del qual hauria fugit la nit de Nadal. Els menors que varen declarar entre dimarts i dimecres estan en llibertat amb càrrecs i un d’ells ha tornat al centre de menors del qual s’havia escapat. La policia no descarta que hi hagi més detencions.

10/01/2020

Comentaris:

(*) Camps obligatoris