El Mallorca jugarà la tercera ronda de la Copa del Rei

Els vermells han eliminat el Zamora de 3a divisió gràcies a un gol d'Aleix Febas

11/01/2020

El Mallorca ha botat al Ruta de Plata amb un onze de titulars habituals, tres centrals i una zona del camp congelada. Allà, a l’àrea del Zamora, és on s’ha jugat la major part del primer temps. Al minut 26, Budimir i Lumor han fabricat la jugada del 0 a 1. El ghanès assisteix Aleix Febas, que d’aquesta manera marca el seu primer gol oficial amb el Mallorca.

Tot i avançar-se al marcador, encara hi havia coses a corregir. Almanco això pensava Antonio Raíllo, que parlava intensament amb Sedlar. El Zamora també ha tengut la seva abans del descans. El xut de Sergio Sánchez no troba la porteria de Fabricio. Moreno pareixia tranquil a la banqueta. A la segona meitat, no ha estat tan calmat. Els locals han sortit per aconseguir l’empat i han tancat al Mallorca al seu camp durant molts minuts. Els zamorans no han aprofitat les arribades per errades seves o per Fabri.

Vicente Moreno es mostrava preocupat però els darrers 20 minuts sí que han estat dels mallorquins. Al minut 82, Dani Rodríguez, que havia entrat des de la banqueta, ha pogut sentenciar el partit. El gallec, però, s’ha trobat amb el pal. I al 85 la pilota ha acabat de nou a la fusta. En aquest cas al travesser després d’una rematada de Raíllo. Trajkovski també ha estat ben a prop de marcar. El marcador, però, ja no es mouria. 0 a 1 i classificació per a la següent ronda de la Copa, vuit anys després.