El somni de la copa continua a Eivissa

L'UD s'imposa a l'Albacete als penals gràcies al darrer llançament transformat per Diego Mendoza

11/01/2020

Més de 4.000 persones a Can Misses per veure un partit que ha tornat a posar Eivissa en el centre de totes les mirades. L’equip de Pablo Alfaro ha governat el duel des de l’inici. Rubén ha rematat alt de cap al minut 3 en la primera arribada local. Una de les millors opcions dels pitiüsos ha arribat al minut 12, però la rematada de Rodado ha sortit fora, després d’una gran maniobra. Al minut 30, Morillas i Álvaro Jiménez han xocat de manera fortuïta i el defensa de l’Eivissa ha hagut d’abandonar el camp en llitera.

No ha estat l’única desgràcia del primer temps, ja que l’Albacete s’ha avançat al minut 41 en la primera aproximació amb perill a la porteria manxega. Álvaro Jiménez ha empès a la xarxa el rebuig de Germán. Malgrat el gol en contra, a l’inici del segon temps l’equip eivissenc ha cregut en l’empat. L’àrbitre ha anul·lat una diana del menorquí Pep Caballé al minut 49. Però la insistència ha tengut premi poc després, quan Miguel Núñez ha empatat en una arrencada de fúria dels eivissencs.

L’afició ha tornat a activar-se amb el gol i l’equip ha somiat a passar de ronda. L’Albacete s’ha aixecat i ha pitjat al tram final, però el partit ha marxat a la pròrroga. Allà, Raí ha disposat de la millor oportunitat per marcar, però s’ha trobat amb els reflexos de Brazao. Els penals, ja eren inevitables. L’Eivissa s’ha conjurat per passar. Ningú ha fallat fins al 3 a 3, però en el quart llançament, Olabe ha enviat la pilota al pal. Diego Mendoza tenia l’oportunitat de fer història i no ha fallat. El somni de la Copa continua a Can Misses.