X

Més de 400 persones celebren a la fàbrica Damm de Barcelona el 20è aniversari de la Sala Jazzbah de Ciutadella

La popular sala ha estat de celebració al llarg del 2019, amb una programació amb artistes i bandes de primera fila

12/01/2020

Més de 400 persones celebren a la fàbrica Damm de Barcelona el 20è aniversari de la Sala Jazzbah de Ciutadella

El grup català Sidonie va posar ahir, a Barcelona, la cirereta al pastís al 20è aniversari de la sala Jazzbah de Ciutadella, en una festa que va aplegar a l’antiga fàbrica Damm de la Ciutat Comtal unes 400 persones. La popular sala del port de Ciutadella ha estat de celebració al llarg del 2019, amb una programació amb artistes i bandes de primera fila.

Sidonie, la banda catalana que va inaugurar la tarima de la sala Jazzbah als voltants de l’any 2000, va ser l’escollida per tancar, ahir, un any de celebracions del mític local del port de Ciutadella. El grup liderat per Marc Ros, que sorgí a finals dels anys noranta a Barcelona, demostrà el seu bon estat de forma a l’antiga fàbrica Damm de la capital catalana. El grup de pop, rock psicodèlic i rock alternatiu, posà, d’aquesta manera, el punt i final a un any de concerts de Jazzbah. Entre el públic, molts menorquins i també algunes cares conegudes del món de la cultura i l’espectacle.

La sala Jazzbah obrí les seves portes al port antic de Ciutadella l’any 1999. Durant el 2019, el popular local ha pogut programar i gaudir d’un cartell de luxe, amb artistes i bandes de primera fila. Durant l’últim any, artistes com Mikel Erentxun, Coque Malla, Iván Ferreiro o Kiko Veneno han passat per la sala de Ciutadella.

12/01/2020

Comentaris:

(*) Camps obligatoris