X

Els hotelers de Sant Antoni inverteixen 12 milions d’euros en reformes aquest hivern

Lamenten que el grup Playasol no abordi la reforma integral que tenia prevista al Piscis Park

13/01/2020

Els hotelers de Sant Antoni inverteixen 12 milions d’euros en reformes aquest hivern

La Federació Hotelera de les Pitiüses destaca que, tot i que en els darrers quatre anys s’havien anat fent reformes a hotels d’altres punts de l’illa, aquest hivern les més importants es concentren a Sant Antoni. En alguns casos es tracta de remodelacions integrals i, fins i tot, d’incrementar-ne la categoria. Un dels objectius, segons apunten, és canviar el model turístic i poder diversificar l’oferta.

“Ha de ser un lloc on tothom hi pugui anar, tant per festa com per platja, però no només per un tipus de turisme”, assegura Ana Gordillo, Presidenta de la Federació Hotelera de les Pitiüses.

D’altra banda, lamenten que el grup Playasol no abordi la reforma integral que tenia prevista aquest hivern al Piscis Park per passar a tenir quatre estrelles. Gordillo afirma que l’Ajuntament de Sant Antoni va fer la seva feina que era donar-los la llicència, però ells al final només faran una remodelació parcial, no la del canvi de categoria.

Els empresaris esperen que continuï la transformació que s’ha iniciat al municipi gràcies, segons apunten, a la inversió privada, i que les administracions remin en la mateixa direcció.

13/01/2020

Comentaris:

(*) Camps obligatoris