X

Álvaro Gijón diu que Penalva es va obsessionar amb la seva detenció

Alvaro Gijón diu que, des del principi de la instrucció del cas ora, va saber que els instructors perseguien la seva detenció i que, per això, van detenir els seus familiars

17/01/2020

Álvaro Gijón diu que Penalva es va obsessionar amb la seva detenció

El cas Ora s’acaba d’arxivar perquè els fets no han quedat provats. Álvaro Gijón ha explicat a Ib3 notícies que té una sensació agredolça. Està satisfet i continua creient en la justícia però confessa que aquests anys “li han passat factura en l’àmbit professional i personal”. Creu que els instructors del cas mai varen cercar la veritat, sinó la seva detenció.

Alvaro Gijón diu que, des del principi de la instrucció del cas ora, va saber que els instructors perseguien la seva detenció i que, per això, van detenir els seus familiars.

L’exregidor també va ser investigat, perquè la coneguda com a madame del cas Cursach va dir que participava en festes amb prostitutes. Segons Gijón, el darrer informe de la policia confirma que erar tot fals, també l’agenda de la Madame. I recorda el dany que aquestes notícies van fer a la seva filla.

L’exdirigent del PP celebra que el TSJ hagi decidit investigar les possibles irregularitats comeses pel jutge Penalva i el fiscal Subirán durant la instrucció del cas Cursach. Diu que emprendrà accions legals per recuperar els doblers que ha invertit en la seva defensa. I deixa clar que no pensa tornar a la política.

 

17/01/2020

Comentaris:

(*) Camps obligatoris