X

Muro beneeix els seus animals

Una vegada beneïts els animals, els veïns del poble mostren la seva creativitat en la tradicional desfilada de carrosses

17/01/2020

Muro beneeix els seus animals

Per Sant Antoni, toca beneir les mascotes. Cans, ocells, tortugues i tota classe d’animals varen sortir divendres capvespre als carrers de Muro per celebrar les beneïdes. Una vegada beneïts, els veïns del poble també demostraren la seva creativitat en la tradicional desfilada de carrosses.

Muro es va engalanar divendres per a un dels dies més importants de l’any. Un dia on els protagonistes són altres. Com cada Sant Antoni, els murers han sortit al carrer per beneir els seus companys més fidels. N’hi ha de tota classe. Canets, aus i fins i tot tortugues. I sense oblidar els cavalls. Les que tampoc s’han perdut mai aquesta fita són les ovelles.

La festa atreu gent de tota l’illa, no tot són animals i una vegada beneïts, els veïns del poble mostren la seva creativitat en la tradicional desfilada de carrosses. Sense dubte un dia on queda clar que l’important és passar-ho bé.

17/01/2020

Comentaris:

(*) Camps obligatoris