X

Cort manté els concerts i les torrades de Sant Sebastià

Els únics actes que s'has suspès són la sortida i els ball dels Gegants i els Capgrossos i l'actuació de l'Escola de Música i Danses de Mallorca

18/01/2020

Cort manté els concerts i les torrades de Sant Sebastià

La revetlla de Sant Sebastià de diumenge depèn ara mateix de l’evolució del temps. De moment l’ajuntament manté la festa però avisen que estaran molt pendents del pronòstic meteorològic per decidir si finalment cancel·len els concerts. Per ara només s’ha suspès la sortida dels Gegants i Capgrossos, i la Diada Ciclista de dilluns que finalment se celebrarà diumenge dia 26.

El pronòstic meteorològic no és favorable. Demà, vent i pluja a Palma, però després de la reunió mantinguda entre l’ajuntament, bombers, Policia Local i l’empresa encarregada dels escenaris s’ha optat per mantenir el programa de la revetlla. Hi podria haver qualcuna modificació, però per ara es farà l’encesa del fogueró a la Plaça Major, també el ball del Drac de na Coca.

També la gent podrà torrar, s’instal·laran torradores per les places de la ciutat i les brigades s’encarregaran de mantenir-les enceses.

S’ha retardat l’actuació dels glosadors de Mallorca, que actuaran a les 19.30 h.

Cort assegura que prima la seguretat, per tant han incrementat les mesures i es revisaran constantment els escenaris on se celebraran els concerts. Els tècnics destaquen que estan preparats tot i l’adversitat del temps.

L’únic acte que s’ha suspès és la sortida i els ball dels Gegants i els Capgrossos, també l’actuació de l’Escola de Música i Danses de Mallorca. I la Diada Ciclista de Sant Sebastià es trasllada al diumenge dia 26 a partir de les 12 del migdia.

18/01/2020

Comentaris:

(*) Camps obligatoris