X

Mar Pla guanya el VI Torneig de Dramatúrgia de Balears

Les 150 localitats del Teatre Mar i Terra es van exhaurir per veure els textos de Mar Pla i Xavier Uriz, tots dos experimentats guionistes de televisió

19/01/2020

Mar Pla guanya el VI Torneig de Dramatúrgia de Balears

La guionista Mar Pla ha estat la vencedora del sisè Torneig de Dramatúrgia de Balears. La final es va celebrar dissabte vespre a un Teatre Mar i Terra ple. I el públic va triar l’obra ‘Mami-fera’, un text que explora la manca d’instint maternal d’una dona que vol allunyar-se de la seva criatura.

Les 150 localitats del Teatre Mar i Terra es van exhaurir per veure els textos de Mar Pla i Xavier Uriz, tots dos experimentats guionistes de televisió. Les regles del torneig són clares: només dos actors sobre l’escenari, amb el mínim atrezzo i només amb tres hores per preparar-la amb uns intèrprets triats per sorteig.

Roger Coma i Toti Fuster es van encarregar de l’obra guanyadora, ‘Mami-fera’ i a Albert Prat i Margalida Grimalt els va tocar l’altra finalista, ‘Laila en el parc’. Hagin guanyat o perdut, el torneig els permetrà donar-se a conèixer com a dramaturgs novells.

19/01/2020

Comentaris:

(*) Camps obligatoris