X

Els bombers de Menorca atenen una quinzena d’incidències a causa temporal de vent i pluja

Inundacions i caigudes d'arbres, incidències més destacables d'un temporal que manté l'Illa aïllada per mar

20/01/2020

Els bombers de Menorca atenen una quinzena d’incidències a causa temporal de vent i pluja

A Menorca el temporal ha donat una certa treva avui dilluns migdia; si més no pel que fa a la pluja. L’alerta per fortes pluges s’ha rebaixat de taronja a groga a les 12:00.

En canvi continua l’alerta taronja per fenòmens costaners adversos; fet que manté tancats els ports de Maó i de Ciutadella (dos vaixells de Baleària no han pogut arribar al de Ciutadella, mentre que al de Maó no hi havia prevista cap entrada de vaixell de passatgers avui, però de cara a demà s’ha suspès l’arribada de Barcelona d’un vaixell de Transmediterrània)

L’onada més alta registrada a la boia del Port de Maó ha estat de 10 metres i 70 centímetres; mentre que la ràfega de vent més forta ha sobrepassat els 10 quilòmetres per hora al centre de l’Illa.

Des que va començar el temporal els bombers de Maó han fet una quinzena de sortides, la majoria per arbres o branques caiguts i inundacions en alguna casa, baixos i cotxeries que no han causat danys personals. També s’ha talla alguna via com la que uneix la Carretera General amb la Urbanització de Torre-Solí, a Alaior.

20/01/2020

Comentaris:

(*) Camps obligatoris