X

Premis Ciutat de Palma: nou guardons, nou talents

21/01/2020

Premis Ciutat de Palma: nou guardons, nou talents

Anit passada es lliuraren els premis Ciutat de Palma al Teatre Principal. Els guardons tenen una dotació de 100.000 euros repartits en 9 categories.

La complexitat de les relacions entre les persones és el que ha volgut plasmar Joan Pons Bover, premi Llorenç Villalonga de novel·la amb Tània i els Vius. El premi Joan Alcover de poesia ha estat per a Raquel Casas per Estimar Nick Kamen, un poemari que sorgeix de la seva experiència professional com a professora de literatura d’adolescents. La coproducció d’IB3 La Ciutat dels Morts de Miguel Eek ha rebut el premi d’audiovisuals. El tabú entorn de la mort ha estat la guspira d’aquest documental. També la mort, però en aquest cas d’un familiar, inspirà Llorenç Romera, compositor del grup Salvatge Cor, premi Bonet de Sant Pere de música al millor enregistrament musical. El premi Antoni Gelabert d’Arts Visuals ha estat per a Raquel Friera per One Year Women’s Performance. El premi de còmic per a Pau Rodríguez per a Curtiss Hil, el premi d’arts escèniques per a Andrea Cecilia Cruz per las Las Hermanas Verán i Juan Miguel Tizón i José Ripoll han assolit el premi d’arquitectura Guillem Sagrera pel projecte d’Arquia Banca de Palma.

Completen la foto de família dels premiats als Ciutat de Palma d’enguany Tomeu Canyelles i Francesc Vicenç, premi d’investigació per La Ciutat sonora. Espais per a la Memòria Musical de Palma.

21/01/2020

Comentaris:

(*) Camps obligatoris