X

Emergències demana no acostar-se a llocs perillosos durant el temporal

Les càmeres d'IB3 han pogut captar com alguns curiosos s'acostaven a primera línia de mar quan, en dos dies consecutius, s'han registrat rècords històrics d'onades

22/01/2020

Emergències demana no acostar-se a llocs perillosos durant el temporal

Davant el risc que suposa que la gent s’acosti a la costa per captar les imatges del temporal, o altres zones de risc, Emergències i Salvament Marítim han demanat molta prudència i seny. En els darrers dies, des que arribà la borrasca Gloria a les Illes, les càmeres d’IB3 han pogut captar com alguns curiosos s’acostaven a primera línia de mar quan, en dos dies consecutius, s’han registrat rècords històrics d’onades, amb 14,2 metres a Sa Dragonera i de 14,7 a la boia de Maó.

En algunes ocasions, n’hi ha que han franquejat zones precintades. En una entrevista al programa “Els Dematins”, el cap de Salvament Marítim a les Balears, Miguel Félix Chicón, ha dit que gràcies a la feina dels meteoròlegs i de la tasca de les forces de seguretat s’han pogut preveure i evitar molts riscs, però que s’han de defugir de comportaments imprudents com aquestes que veis.

22/01/2020

Comentaris:

(*) Camps obligatoris