X

Sánchez es compromet a Cala Rajada a aprovar aviat ajudes pels afectats pel temporal ‘Glòria’

Atén així la demanda de Balears de declaració de zona greument afectada

23/01/2020

Sánchez es compromet a Cala Rajada a aprovar aviat ajudes pels afectats pel temporal ‘Glòria’

El president del Govern Central s’ha desplaçat fins a Cala Rajada aquest dijous migdia, després de visitar la zona del Delta de l’Ebre, a Tarragona. Sánchez ha conegut de primera mà els danys materials que ha deixat el temporal al seu pas.

Després de veure en primera persona com ha quedat el passeig de Cala Rajada, Pedro Sánchez ha mostrat el compromís del govern central per agilitzar les ajudes als municipis i particulars afectats pel temporal Gloria. Atén així la demanda de Balears de declaració de zona greument afectada.

Sánchez ha mostrat el seu condol per les víctimes del temporal ‘Glòria‘ i la seva preocupació pels desapareguts. També ha agraït personalment als cossos i forces de seguretat la seva tasca aquests dies. A Mallorca han atès més de 300 incidències pel temporal.

La presidenta Francina Armengol ha aprofitat aquest dijous matí per conèixer, de primera mà, com la tempesta ha afectat els particulars i negocis del Llevant de Mallorca.

Al municipi de Manacor, en canvi, els danys són sobretot a zones públiques. Armengol ha remarcat el compromís de les institucions d’arreglar els desperfectes en aquests espais abans que comenci la temporada turística.

Els veïnats de s’Illot encara se’n fan creus de veure com el temporal ha tornat a afectar la zona. Alguns han quedat pràcticament sense mobles, ni finestres.

El temporal ‘Glòria’, amb ones de fins a 14,8 metres, ha deixat pèrdues milionàries a les Balears.

23/01/2020

Comentaris:

(*) Camps obligatoris