X

El sector hoteler de Mallorca analitza la repercussió del decret llei contra el turisme d’excessos

El BOIB ha publicat la normativa i la delimitació de les zones afectades

24/01/2020

El sector hoteler de Mallorca analitza la repercussió del decret llei contra el turisme d’excessos

El sector hoteler de Mallorca analitza de quina manera i quina quantitat d’establiments es veuran afectats pel decret llei contra el turisme d’excessos que ahir va publicar el Butlletí Oficial de la Comunitat. La norma inclou una delimitació de les zones que estaran afectades i on queda prohibida la venda massiva d’alcohol.

A Magaluf, la frontera se situa a la cantonada entre els carrers Galió i Pere Vaquer.  Avui la junta directiva de l’associació hotelera de la zona analitza la repercussió de la norma, però estimen que més del 90% dels establiments que ofereixen el tot inclòs queda dins la delimitació. A Platja de Palma, queda fora Can Pastilla, i a S’Arenal de Llucmajor està afectat fins a Son Verí Nou.

La presidenta del hotelers de Mallorca considera que s’hauria de comunicar millor a l’exterior l’abast de la normativa.

Encara no hi ha una estimació dels número total d’establiments que queden afectats per la normativa, que estipula que només es podran vendre begudes alcohòliques de manera individual i com a màxim 3 consumicions incloses dins el preu global. Queden fora d’aquesta regulació els viatges de l’IMSERSO, les celebracions de noces i batejos o de seminaris i convencions que superin les 20 persones.

24/01/2020

Comentaris:

(*) Camps obligatoris