X

Sisè dia de recerca de David Cabrera sense èxit

Un helicòpter de la Guàrdia Civil s'ha sumat a les tasques. Disposa d'una càmera especial que facilita la visibilitat

25/01/2020

Sisè dia de recerca de David Cabrera sense èxit

Continuen avui sense èxit les tasques de recerca de David Cabrera. La Guàrdia Civil i els voluntaris el cerquen ja només per mar, avui des de les 8 del dematí i fins que s’ha post el sol s’ha organitzat el dispositiu, també amb un helicòpter que ha vingut des de Madrid.

A la base naval del port de Sóller, s’ha habilitat el punt de recerca del jove desaparegut dilluns mentre practicava barranquisme al torrent de na Mora. La Guàrdia Civil gestiona el dispositiu i organitza els grups de voluntaris. Una cinquantena per mar amb les seves embarcacions, que se sumen a la de Salvament Marítim i la llanxa dels GEAS.

També hi ha una vintena de voluntaris per terra, la seva missió però és observar la mar i avisar si hi veuen qualsevol cosa.

Tots els esforços per trobar el jove se centren a la mar. Amb una zòdiac han rastrejat tots els racons: les roques, els forats, i també s’han submergit.

La Guàrdia Civil està convençuda que David Cabrera va sortir del barranc per aquí, per aquesta part del torrent via marítima, fa dies que el cerquen, el Grup Especialitzat en Activitats Subaquàtiques, els GEAS, de moment no hi ha hagut sort.

Avui capvespre un helicòpter de la Guàrdia Civil s’ha sumat a les tasques. Disposa d’una càmera especial que facilita la visibilitat.

25/01/2020

Comentaris:

(*) Camps obligatoris