X

Josep Marí Ribas, nou secretari general de la Federació Socialista d’Eivissa

Aquest cap de setmana s'ha celebrat el quart congrés dels socialistes eivissencs per triar la nova executiva

27/01/2020

Josep Marí Ribas, nou secretari general de la Federació Socialista d’Eivissa

Josep Marí Ribas ha estat triat com a nou secretari general de la Federació Socialista d’Eivissa després del quart congrés que el partit ha celebrat al Recinte de Fires. Irantzu Fernández, diputada al Parlament, és la nova secretària d’Organització.

Aquest cap de setmana 69 delegats han triat també la nova executiva que acompanyarà Marí Ribas. Ángel Luis Guerrero és el nou secretari de Territori i Medi Ambient; Víctor Torres, nou secretari de Comunicació i Relacions Institucionals; Milena Herrera, secretària d’Igualtat i Moviments Socials; Azahara Peña, secretària d’Acció Electoral i Relacions amb les Agrupacions; Beatriz Fernández, secretària de Participació Ciutadana; Elena López, secretària de Política Municipal i Formació i Carmen Roig, secretària d’Acció Social.

El congrés ha estat inaugurat pel secretari de coordinació de Ferraz i diputat per Navarra, Santos Cerdán. Recordem, que el partit ha estat dirigit per una gestora encapçalada per Marí Ribas, ja que l’anterior secretari general, Vicent Torres, va haver de dimitir forçat pel cas de les despeses de Marta Díaz. Francina Armengol, secretària general del PSIB-PSOE i el propi Marí Ribas tancaren el congrés amb un discurs dirigit a la militància.

27/01/2020

Comentaris:

(*) Camps obligatoris