X

Rates, goteres i humitats al centre de salut de Pere Garau de Palma

Simebal insta Cort a trobar urgentment un solar per construir un PAC nou

27/01/2020

Rates, goteres i humitats al centre de salut de Pere Garau de Palma

El sindicat mèdic Simebal, treballadors i usuaris del Centre de Salut de Pere Garau han denunciat avui les males condicions en què es troba aquest equipament sanitari. Diuen que l’edifici ha quedat petit per atendre les prop de 30.000 persones a les quals dona cobertura i critiquen que a l’interior s’hi multipliquen els problemes de goteres i humitats. A més, denuncien que s’han vist rates pels passadissos i als conductes de ventilació.

És per tot això que demanen al Govern i a l’Ajuntament que la construcció d’un nou centre de salut a la barriada, que és la més poblada de Palma, sigui una prioritat i s’inclogui al Pla d’Equipaments d’Atenció Primària previst per enguany. En aquest sentit, Simebal ha instat Cort a trobar urgentment un solar per cedir-lo a la Conselleria de Salut i que puguin començar les obres.

Des del Govern, el director general del Servei de Salut, Juli Fuster, ha admès que la construcció d’un centre sanitari nou a Pere Garau és una necessitat. Amb tot, ha recalcat que trobar un solar al barri no és fàcil a causa de l’elevada densitat de població que hi ha a la zona. Fuster també ha dit que no s’han pogut reparat els problemes als conductes de ventilació perquè els pisos de damunt del centre sanitari estan ocupats i els tècnics no hi poden accedir.

27/01/2020

Comentaris:

(*) Camps obligatoris