X

Identifiquen a Eivissa un dels tres desapareguts a les Illes a causa de la borrasca Gloria

27/01/2020

Identifiquen a Eivissa un dels tres desapareguts a les Illes a causa de la borrasca Gloria

La Guàrdia Civil ha confirmat que el cos trobat dissabte passat a la Cala Sant Vicent, a Evissa, és el del colombià de 41 anys desaparegut a la mateixa zona durant el temporal Glora. Ha estat la seva família qui l’ha identificat. Aquest dilluns s’ha practicat l’autòpsia a aquest cos i també a l’altre trobat dissabte a Aigües Blanques, una platja no molt llunyana de la Cala Sant Vicent. Aquest darrer cadàver, però, no ha pogut ser identificat perquè es troba en un estat més avançat de descomposició. Per això, la Guàrdia Civil descarta que sigui el del britànic de 25 anys que encara cerquen.

El perfil de l’altre desaparegut per la borrasca Gloria a Eivissa és el d’un britànic del qual no es tenen notícies des del dimarts. El jove de 25 anys va desaparèixer a Portinatx on es va trobar la seva moto. La seva jaqueta també va ser localitzada a tres-cents metres de la costa, a l’altura de la Punta des Gat, al municipi de Sant Joan.

Mentrestant, al mateix temps, continua la recerca de David Cabrera a Mallorca. Els equips de rescat de la Guàrdia Civil i els cossos d’emergències i seguretat, acompanyats de molts voluntaris, continuen la recerca del barraquista desaparegut el dilluns al torrent de na Mora.

27/01/2020

Comentaris:

(*) Camps obligatoris