X

L’APIB concova el I Concurs de Redacció Escolar sobre periodisme

El certamen, amb el tema 'Què és ser un bon periodista', va dirigit a alumnes de 4t, 5è i 6è de Primària i de tots els cursos de Secundària

29/01/2020

L’APIB concova el I Concurs de Redacció Escolar sobre periodisme

Imatge d'arxiu.

L’Associació de Periodistes de les Illes Balears (APIB) ha convocat el I Concurs de Redacció Escolar APIB, l’objectiu del qual és “donar a conèixer la importància del periodisme a l’àmbit educatiu i fomentar un consum crític de notícies entre els joves de les Illes Balears”.

El certamen vol reconèixer la millor redacció d’alumnes de 4t, 5è i 6è de Primària i de tots els cursos de Secundària amb el tema ‘Què és ser un bon periodista’. La convocatòria està oberta a tots els centres de les Illes i les redaccions es poden enviar a concursredaccioapib@gmail.com, mitjançant una foto, abans del 30 d’abril del 2020. Hauran de tenir, això sí, una extensió mínima de 400 paraules i màxima de 500.

Entre els premis, hi ha lots de llibres, entrades del RCD Mallorca, abonaments al Campus Esport de la UIB i al Complex Esportiu Es Raspallar del Consell d’Eivissa, entrades de cinema i bateries externes per a mòbils i tauletes. De la mateixa manera, també es premiarà la tasca dels docents.

29/01/2020

Comentaris:

(*) Camps obligatoris