X

Càritas presenta el seu pla estratègic a Lluc davant més de 250 persones

Un dels reptes és millorar la comunicació com a eina per a la transformació social

01/02/2020

Càritas presenta el seu pla estratègic a Lluc davant més de 250 persones

Càritas ha presentat avui el seu pla estratègic per al període 2019-2023, un acte que ha reunit més de 250 persones. I ho ha fet a un lloc emblemàtic: el teatre dels Blavets a Lluc. El pla presentat estableix les bases per afrontar reptes actuals, com les dificultats dels joves per accedir a una feina o un habitatge, o també els problemes dels immigrants i d’aquells que tenen complicacions per arribar a finals de mes.

El Teatre dels Blavets de Lluc ha quedat petit per acollir la gran quantitat de tècnics i voluntaris de Càritas que volien conèixer els eixos bàsics de cara als pròxims anys. El pla presentat es reparteix en quatre grans eixos: l’atenció i acompanyament a persones en risc d’exclusió, dinamització de l’Església de Mallorca en el seu compromís sociocaritatiu, adaptar Càritas a les noves realitats socials i millorar la comunicació com a eina per a la transformació social.

Amb 70 persones fent-hi feina i més de 1.000 voluntaris repartits per tot Mallorca, la bona salut de Càritas està garantida.

A l’acte hi ha assistit el bisbe de Mallorca, Sebastià Taltavull, i el president de Càritas Espanya, Manuel Bretón.

01/02/2020

Comentaris:

(*) Camps obligatoris