X

El 25% dels cans són abadonats per amos que viuen de lloguer

A Son Reus tenen actualment 55 cans i molts han estat abandonats per mor del contracte de lloguer dels seus amos

02/02/2020

El 25%25 dels cans són abadonats per amos que viuen de lloguer

L’associació Peluditos lamenta que l’any passat es van abandonar a Palma 450 cans i el 25 per cent perquè els seus amos no els podien mantenir a un pis llogat. De fet hi ha clàusules en el contracte, que els prohibeix tenir mascotes o els anuncis a internet ja ho adverteixen.

Na Tina és una cussa que des del 2015 ha viscut a centres d’animals i ara al refugi. El seu amo la va deixar perquè al llogar un pis, no li permetien tenir mascotes.

No és l’única. A Son Reus tenen actualment 55 cans i molts han estat abandonats per mor del contracte de lloguer dels seus amos. Moltes immobiliàries fins i tot ja publiquen a internet que no es permeten mascotes. Associacions com Peluditos se’n fan càrrec dels que poden, els cerquen altres famílies, però demanen que se’ls faciliti continuar amb els que els cuiden, encara que canviïn de domicili.

Dur un ca al refugi de Son Reus té un cost de 110 euros. Aquí s’ocupen dels animals i els voluntaris els passegen. Però necessiten alguna família que en tengui cura i se n’ocupi.

02/02/2020

Comentaris:

(*) Camps obligatoris