X

Continua el judici pel crim masclista de Ciutadella

El presumpte assassí es troba en presó preventiva des del passat mes de novembre

03/02/2020

Continua el judici pel crim masclista de Ciutadella

En el jutjat nombre 2 de Ciutadella han declarat diversos testimonis sobre el presumpte crim masclista de Ciutadella i sobre el presumpte assassí de 36 anys, que tenia una nau al carrer Bijuters del Polígon industrial, amb un jacuzzi, on va ser trobada la dona.

També han començat a prestar declaració els policies locals que aquella matinada van acudir al lloc dels fets. A banda dels agents, ha declarat una antiga veïna de la parella, a casa de la qual la víctima es va haver de refugiar després que l’home l’apallissés, en una agressió anterior.

També s’hauria citat a la persona que ocupava l’apartament ubicat a la part superior de la nau; així com un home que coneixia la parella. D’altra banda, es continua cercant a l’amiga veneçolana de la parella que era al lloc dels fets en el mateix moment.

En el moment de la detenció, el passat 27 de novembre, el presumpte assassí era en presó preventiva a Soto del Real per la mort violenta d’una altra parella seva a Veneçuela fa nou anys.
Quan se’l va arrestar i dur fins a Menorca els investigadors varen trobar una gravació incriminatòria al mòbil de la víctima, el cos de la qual presentava nivells de droga (MDMA) i d’alcohol letals. El presumpte assassí es troba en presó preventiva des de llavors.

03/02/2020

Comentaris:

(*) Camps obligatoris