X

Santa Eulària celebra el seu dia gran amb activitats infantils, teatre i molta música

Santa Eulària celebra la seva festa patronal de ritme de swing, boogie i jazz

12/02/2020

Santa Eulària celebra el seu dia gran amb activitats infantils, teatre i molta música

Avui, dimecres 12 de febrer, és un dia especial perquè Santa Eulària celebra el seu dia gran dins de les festes patronals del municipi. La jornada ha començat aquest matí a les 11 amb la tradicional missa solemne al Puig de Missa, seguida d’una processó i d’una demostració de ball pagès de sa Colla des Broll.

Durant tot el matí també hi ha hagut diferents activitats pels més petits al Punt Jove i ja al migdia, la música més vintage de la mà dels Pin-Up Sound, que compten amb un repertori que va des del boogie al jazz passant pel swing. Acabat aquest primer repertori, nova demostració de ball pagès de sa Colla des Broll i més música dels Pin-Up Sound a la plaça d’Espanya de Santa Eulària, la plaça de l’Ajuntament.

A les 18:00 hores de la tarda es podrà gaudir de l’obra El Metre al Teatre Espanya; a partir de les 19:00 hores hi haurà un taller de cuina eivissenca al Punt jove i el dia gran tancarà aquesta nit amb concerts de Nacho Campillo, de TamTamGo, Bernardo Vázquez de The Refrescos i La Poptelera.

12/02/2020

Comentaris:

(*) Camps obligatoris