X

Pablo Iglesias sobre l’explotació de menors tutelades a Mallorca: “Que caigui qui hagi de caure”

Just avui el Consell de Mallorca ha aprovat la comissió d’experts sobre els casos d’explotació sexual a menors i una nova partida econòmica a l'IMAS

13/02/2020

Pablo Iglesias sobre l’explotació de menors tutelades a Mallorca: “Que caigui qui hagi de caure”

/EUROPA PRESS

El vicepresident segon del Govern i ministre de Drets Socials i Agenda 2030, Pablo Iglesias, ha demanat depurar responsabilitats sobre els casos d’explotació sexual de menors tutelats a Mallorca. Que “caigui qui hagi de caure”, ha dit, tot i que ha demanat a la resta de formacions que no facin política amb aquest assumpte.

Just avui el Consell de Mallorca ha anunciat una nova partida econòmica a l’IMAS perquè es destini a prevenció, formació i centres. Tot, amb l’objectiu de combatre els casos d’explotació sexual a menors.

De fet, el ple del Consell ha rebutjat avui la comissió d’investigació proposada pel Partit Popular, El Pi i Ciutadans. En canvi, ha aprovat la comissió d’experts que proposaven els partits que formen part de l’equip de Govern. Consideren que és el millor instrument per esbrinar què va passar i prendre mesures al respecte. L’oposició qualifica d’obscurantista la seva actitud i retreu que no els deixen fer la seva tasca de control al govern.

Vox i el Partit Popular han abandonat el ple després que l’equip de govern hagi avançat de l’ordre del dia la proposta de crear una comissió d’experts com a alternativa a la comissió d’investigació que reclamava l’oposició.

13/02/2020

Comentaris:

(*) Camps obligatoris