X

Jaime: “Vaig donar 220.000 euros i els he perdut”

Llibertat amb càrrecs per les tres persones detingudes per la presumpta estafa 

13/02/2020

Jaime: “Vaig donar 220.000 euros i els he perdut”

Llibertat amb càrrecs per a 3 persones detingudes per una presumpta estafa en la venda de cases modulars a Mallorca. Es tracta d’un constructor, el seu soci i la seva dona. Tots tres han comparegut davant el jutge. El matrimoni s’ha acollit al dret a no declarar i el soci del constructor ha reconegut que es van falsificar documents i qualque signatura.

Els acusen d’estafar almanco 10 clients que els havien encarregat la construcció dels seus habitatges. La Guàrdia Civil calcula que haurien estafat devers un milió d’euros i no descarta que hi hagi més persones afectades. Les quantitats estafades als clients oscil·len entre els 18 MIL i els 198 MIL euros.

En Jaime i n’Antonio, nom fictici ja que ha preferit mantenir-se en l’anonimat, són dos dels afectats d’aquesta estafa. En el cas d’en Jaime va fer una entrega de 220.000 euros i reconeix, amb resignació,  que són diners “perduts”.

Segons els afectats, aquest és el web que feia servir l’empresa. Aquí hi figura una localització d’Inca que després no es correspon amb la direcció real. Canvis d’oficina, més dilacions en el projecte i els diners pagats. A més, els dos afectats se n’adonen més tard que l’empresa es troba en concurs de creeditors.

És en aquest moment, que en Jaime decideix posar-se en contacte amb un advocat per explicar-li el cas i rescindeixen el contracte. Segons un dels afectats, està previst que demà també denunciïn altres cinc persones més per aquest cas.

 

13/02/2020

Comentaris:

(*) Camps obligatoris