X

Detecten 70 nous contagiats pel coronavirus al creuer en quarantena al Japó

Els nous casos eleven a 355 les infeccions confirmades a bord del 'Diamond Princess'

16/02/2020

Detecten 70 nous contagiats pel coronavirus al creuer en quarantena al Japó

Les autoritats japoneses han anunciat avui la detecció de 70 nous contagis del covid-19 en el creuer que està en quarantena al port de Yokohama, mentre diversos països preparen l’evacuació dels seus ciutadans que es troben a bord.

Els nous casos eleven a 355 el total d’infeccions fins ara confirmades a bord del creuer Diamond Princess, segons les últimes dades ofertes pel ministre de Sanitat del Japó, Katsunobu Kato.

Fins al moment s’han realitzat test del nou coronavirus a 1.219 persones d’entre les aproximadament 3.700 que hi havia a bord quan les autoritats nipones van decretar la quarantena el passat 3 de febrer.

Des de llavors, les autoritats han permès sortir del vaixell i hospitalitzar als passatgers que han contret el covid-19, a més d’autoritzar el desembarcament d’alguns d’edat avançada o amb altres complicacions de salut i que hagin donat negatiu en les anàlisis mèdiques.

Tot i això, l’expansió del covid-19 es continua frenant. La xifra de persones infectades ja supera els 69.000, unes dues mil més que ahir. La xifra de morts ascendeix a 1.670, mentre que els pacients que se n’han recuperat ja freguen gairebé els 10.000.


França confirma la primera mort per coronavirus a Europa

16/02/2020

Comentaris:

(*) Camps obligatoris