X

Els bombers de Palma ajuden un nin de 7 anys amb atrofia muscular espinal a sortir de casa

N'estan molt agraïts als bombers, tant que els han escrit una carta i l'han publicada a Facebook. N'Àngel, un entusiasta del fubol, ara és encara més fan dels bombers. Ell i la seva seva germana, na Irene, els han fet també un dibuix

16/02/2020

Els bombers de Palma ajuden un nin de 7 anys amb atrofia muscular espinal a sortir de casa

Els Bombers de Palma han ajudat durant dues setmanes un nin de 7 anys a pujar i baixar les escales de casa seva. Pateix una malaltia rara i va en cadira de rodes. Quan es va espenyar l’ascensor, la família necessità un cop de mà per dur l’al·lot a l’escola, a les activitats i a fisioteràpia.

N’Àngel té 7 anys i pateix atròfia muscular. Li costa moure’s però amb les pròtesis que du se n’ensurt molt bé. Una avaria a l’ascensor trasbalsà les seves rutines. Encara que camina necessita, a estones, la cadira de rodes. Varen sol·licitar diferents serveis, perquè els ajudassin a sortir de casa. Finalment els bombers els varen ajudar.

N’estan molt agraïts als bombers, tant que els han escrit una carta i l’han publicada a Facebook.

N’Àngel, un entusiasta del fubol, ara és encara més fan dels bombers. Ell i la seva seva germana, na Irene, els han fet també un dibuix.

Els bombers de Palma se senten aclaparats, varen rebre una telefonada per ajudar el nin a baixar les escales. No dubtaren a fer-li el favor.

Ara l’ascensor de la casa està arreglat, el nin només té un petit tram d’escales que pot pujar i baixar amb ajuda. I si necessita la cadira de rodes, la poden entrar a l’ascensor.

16/02/2020

Comentaris:

(*) Camps obligatoris