X

Búger, sense metge ni policia

El motiu és que no es cobreixen les vacances de la doctora ni la baixa de paternitat de l'únic agent que treballa al poble

17/02/2020

Búger, sense metge ni policia

A partir de demà i fins dia 11 de març, a Búger només tendran metge dos pics a la setmana. La doctora que cobreix el servei se’n va de vacances i la coordinadora del PAC de sa pobla, de la qual depèn aquesta Unitat Bàsica de Salut, ha decidit modificar l’horari d’atenció. Així, si fins ara tenien metge dues hores cada dia, durant aquests setmanes l’atenció es concentrarà els dimarts i dijous de 8 del matí a 3 del capvespre. Un canvi que ha indignat els usuaris, sobretot la gent major que no té mitjans per desplaçar-se fins a un altre centre sanitari si necessita atenció.

Aquesta no és, però, l’única mancança que pateixen els veïns. Durant un mes el poble ha estat sense Policia Local, perquè l’únic agent que hi fa feina estava de baixa per paternitat. El policia s’ha incorporat avui dematí a la feina, però encara li queden pendents dos mesos més de permís que agafarà més endavant.

Les hores que no hi ha Policia, els veïns, si ho necessiten, han de contactar amb la Guàrdia Civil de sa Pobla.

17/02/2020

Comentaris:

(*) Camps obligatoris