X

Vicente Moreno i Lago Junior, cimera a Son Bibiloni

Dissabte va ser la primera vegada en tres temporades que l'extrem ha quedat sense disputar ni un minut de partit per decisió tècnica

17/02/2020

Vicente Moreno i Lago Junior, cimera a Son Bibiloni

Vicente Moreno i Lago Junior tenen una relació que va més enllà d’allò purament futbolístic. El de Costa d’Ivori sempre ha parlat del tècnic com una cosa semblant a un pare. Ara, aquesta relació ha viscut un nou episodi. Per primera vegada en tres temporades, Moreno ha deixat Lago fora de l’onze titular i tot el partit sense jugar. El tècnic sap que Lago no és un jugador més i avui ha volgut donar explicacions a l’extrem. Ho ha fet en una llarga conversa damunt la gespa de Son Bibiloni.
Lago ha tengut l’oportunitat de dir-hi la seva però majoritàriament només sentia mentre mirava als ulls al tècnic. No ha estat una conversa pujada de to ni molt manco. Moreno sempre d’esquenes a les càmeres ha dut la veu cantant. Sembla que li dona explicacions però també que cerca motivar Lago.
Com deim, és un capítol diferent a una història que fins ara era de color de rosa. Des de Segona B fins a dedicar-li un gol contra el Madrid. Tot era idíl·lic. A Segona B, més enllà de la intrascendent eliminatòria contra el Rayo Majadahonda, Lago només va sortir de la banqueta una vegada. A Vila-real, el dia que reaparexia de la seva lesió al genoll.
L’any passat a Segona, Lago mai no va trepitjar la banqueta en tota la temporada. I enguany a Primera dues vegades i totes dues per molèsties. Tot i això, va jugar. Ho va fer contra el Betis i va marcar de penal. Moreno va forçar i es va perdre la següent jornada. Va reaparèixer a Vigo on va ser protagonista a la jugada que suposà el gol de l’empat.
Dissabte, per tant, per motius tènics Lago va ser suplent i tot i escalfar va quedar inèdit per primera vegada com a jugador del Mallorca

17/02/2020

Comentaris:

(*) Camps obligatoris