X

Suprimeixen els trens exprés entre Inca i Palma durant tota la setmana per una avaria

Consulta aquí els horaris modificats i les freqüències afectades

17/02/2020

Suprimeixen els trens exprés entre Inca i Palma durant tota la setmana per una avaria

SFM mantén per seguretat la supressió dels serveis exprés aquesta setmana per una avaria en una de les peces que formen part de l’eix de les rodes del tren en les unitats de la sèrie 8100, el mecanisme que transmet la potència del motor a les rodes. L’incidència no afecta el servei de metro.

Segons els tècnics d’SFM, les peces s’han anat desgastant més aviat del que indicava el Pla de manteniment. Per això, han decidit que els trens afectats no poden circular fins que es reparin les peces afectades.

Amb tot, SFM ha obert un expedient a l’empresa de manteniment per no haver pres mesures amb més antelació per evitar afectar el servei, al temps que ha reclamat a l’empresa fabricant la substitució de totes les unitats.

D’aquesta manera, no sortiran els Palma-Inca de les 6.07 i 7.45 hores i les següents sortides seran a les 6.17 i 7.50 hores, amb pocs minuts de diferència respecte dels serveis exprés.

Des de Inca-Palma no sortiran els de les 6.50, 7.33 i 8.33, sortint els de les 6.56, 7.39 i 8.39, amb pocs minuts de diferència. Tampoc no sortirà l’exprés Manacor-Inca de les 6.59, però sí que ho farà abans el servei de tren ordinari a les 6.25 hores i el posterior de les 7.25.

Tots els altres serveis no exprés, és a dir, el que fan les aturades totes les estacions, es realitzaran amb normalitat.

17/02/2020

Comentaris:

(*) Camps obligatoris