X

Multa de 380 euros per insultar i amenaçar un periodista en un partit de futbol

Els fets passaren el novembre 2019 a un partit entre el Platges de Calvià i el CD Calvià de la categoria Lliga Nacional Juvenil

18/02/2020

Multa de 380 euros per insultar i amenaçar un periodista en un partit de futbol

Imatge d'arxiu.

La conselleria d’Afers Socials i Esports ha iniciat el procediment sancionador per insults i amenaces a un periodista al Poliesportiu de Magaluf, a Calvià. Els fets haurien ocorregut el 10 de novembre del 2019 durant el partit de futbol que enfrontava el Platges de Calvià i el CD Calvià de la categoria Lliga Nacional Juvenil.

Durant el partit, el denunciat, informa la conselleria en un comunicat, hauria insultat i amenaçat a un periodista que es trobava en el terreny de lloc cridant-li “et rompré la càmera a la cara, fill de puta”.

Tot i que aquesta infracció, considerada lleu pel que fa a la Llei Balear de l’esport, pot sancionar-se amb una multa d’entre 60 i 601 euros, Afers Socials i Esports ha marcat que l’import provisional de la sanció sigui de 360 euros.

Val a dir que l’any 2019 la Conselleria d’Afers Socials i Esports va obrir un total de nou expedients per infraccions esportives. D’aquests, ja se n’han resolt quatre amb sanció econòmica, quatre més continuen oberts i un s’ha arxivat.

18/02/2020

Comentaris:

(*) Camps obligatoris