X

El Regne Unit endurirà els requisits per obtenir un visat d’entrada al país

Els immigrants hauran d'acreditar un nivell suficient d'anglès i no hi haurà opció per als treballadors poc qualificats

19/02/2020

El Regne Unit endurirà els requisits per obtenir un visat d’entrada al país

El Regne Unit endurirà els requisits per obtenir un visat d’entrada al país. Els immigrants hauran d’acreditar un nivell suficient d’anglès i tindran preferència els qui hi arribin amb una oferta de feina, i no hi haurà opció per als treballadors poc qualificats.

Aquests canvis entraran en vigor a partir de l’1 de gener de 2021, un pic hagi conclòs el període de transició del “brexit”.

Els immigrants que arribin al Regne Unit a partir de 2021 hauran d’acreditar un nivell suficient d’anglès i tindran preferència per a obtenir un visat d’entrada aquells que arribin amb una oferta de treball o acadèmica.

El govern de Johnson considera que el sistema migratori europeu, amb llibertat de moviments, ha fallat a l’hora de complir amb les necessitats dels britànics i per això té previst aprovar una nova llei d’immigració en els pròxims mesos. La nova legislació pretén donar prioritat d’entrada a treballadors més qualificats com científics, enginyers o acadèmics. Tant els ciutadans europeus com els immigrants de la resta del món tendran el mateix tracte.

Les ofertes de treball per a immigrants hauran de garantir un salari per sobre dels 30.800 euros anuals, cosa que suposa una reducció respecte dels 36.000 euros que s’ofereixen ara als estrangers no comunitaris.

Els canvis entraran en vigor l’1 de gener de 2021, una vegada hagi conclòs el període de transició del “brexit”, durant el qual el Regne Unit continuarà mantenint la lliure circulació per a ciutadans de la Unió Europea.

19/02/2020

Comentaris:

(*) Camps obligatoris