X

Aena comunica per escrit que redimensionarà el projecte d’ampliació de l’aeroport de Palma

Alorda es mostra satisfet que el gestor aeroportuari tengui en compte la seva valoració, que no és vinculant

20/02/2020

Aena comunica per escrit que redimensionarà el projecte d’ampliació de l’aeroport de Palma

A primera hora del matí la directora de Planificació i Medi Ambient d’Aena, Elena Mayoral, ha demanat per escrit que es retirés de l’ordre del dia del subcomitè tècnic de la Comissió Balear de Medi Ambient la votació de l’informe desfavorable al projecte d’ampliació de l’Aeroport de Palma. Oficialitzen així que el gestor aeroportuari redimensionarà un projecte que ha aixecat força polseguera a nivell social i polític.

Des de la Comissió es congratulen que Aena tengui en compte la seva valoració que, tot i no ser vinculant, sí és força rellevant perquè el Ministeri de Transició Ecològica faci la seva declaració d’avaluació ambiental. Aena i la Comissió s’han emplaçat a reunir-se quan la reformulació estigui més avançada, tot i que el president de l’organisme, Antoni Alorda, ha advertit que cap projecte que suposi un increment de passatgers toparà amb un posicionament contrari.

Qui s’ha pronunciat per primera vegada al respecte, han estat la Federació Hotelera. En principi, es mostra favorable a l’ampliació perquè considera positiva qualsevol mesura que, diuen, millori el servei que reben els passatgers que arriben a l’illa.

 

20/02/2020

Comentaris:

(*) Camps obligatoris