El Palma denuncia crits racistes a Saragossa

Un espectador s'adreçat amb paraules de moneia a Diego Nunes al final del partit i el jugador li ha retret

23/02/2020

Una vegada acabat el partit entre el Saragossa i el Palma Futsal, Diego Nunes, després d’haver rebut crits racistes d’un espectador, s’adreça als jugadors locals per dir-los que no pot acceptar que li diguin moneia en un enfrontament de la Lliga.

Aquests crits contra Diego Nunes han tingut lloc després del partit davant el Saragossa. El Palma Futsal s’ha imposat 0 a 2 a la pista dels aragonesos i s’ha retrobat amb la victòria després d’un empat i una derrota.

El Palma Futsal ha sortit amb necessitat davant el Saragossa, perquè feia tres jornades que no coneixia la victòria. I potser per l’ansietat, els aragonesos han dominat als primers minuts. Barrón, amb intervencions com aquestes, ha estat el jugador més destacat del Palma Futsal a l’inici. Els d’Antonio Vadillo també han cercat el gol, però no han vist porteria fins al darrer minut del primer temps. Bona jugada individual de Diego Nunes per superar Iván Bernad.

A la segona part, el Palma ha pogut ampliar la distància, però el Saragossa també ha tengut ocasió d’empatar. De fet, ha gaudit d’una oportunitat d’or al darrer minut del partit. Al Palma li han assenyalat penal per una mà de Rafa López dins l’àrea. Nano Modrego ha executat la pena màxima i ha enviat el llançament fora. A la següent jornada, i amb la porta buida, Rafa López ha fet el 0 a 2 de la sentència.