X

Primeres cancel·lacions a Cala Millor pel mal estat de la platja després del temporal Glòria

1.200 turistes ja han anul·lat la seva reserva per aquest estiu i els hotelers quantifiquen en un milió d'euros les pèrdues acumulades fins al moment

25/02/2020

Primeres cancel·lacions a Cala Millor pel mal estat de la platja després del temporal Glòria

1.200 turistes ja han anul·lat la seva reserva per aquest estiu a Cala Millor. Els hotelers diuen que les notícies sobre el mal estat de la platja han arribat a Alemanya i quantifiquen les pèrdues acumulades fins el moment en un milió d’euros. Alguns establiments diuen que no saben si podran obrir i demanen celeritat a les administracions per regenerar la platja.

Una situació que afecta també l’oferta complementària de la zona. Els hotelers de Cala Millor confien que finalment s’arreglarà la platja i no volen ni pensar que pot passar si finalment no es regenera i si, a més a més, la Organització Mundial de la Salut decreta qualque tipus d’alerta mundial per mor del coronavirus COVID-19.

La delegada del Govern, Aina Calvo, ha dit avui que entén el malestar dels municipis afectats, però adverteix que el canvi climàtic no coneix de temporades turístiques. Precisament avui horabaixa Calvo i els representants de Costes seran a Cala Millor per escoltar de primera mà les demandes de tots els ajuntaments afectats.

25/02/2020

Comentaris:

(*) Camps obligatoris