X

Els casos positius de coronavirus arriben fins als 33 a Espanya

L'epidèmia continua la seva extensió per tot el món i Nova Zelanda, Països Baixos, Lituània o Nigèria han confirmat els seus primers casos

28/02/2020

Els casos positius de coronavirus arriben fins als 33 a Espanya

Els contagis per l’epidèmia del coronavirus continuen augmentant a Espanya, i el nombre de casos positius detectats fins ara arriba fins als 33, inclosos els dos que ja han estat donats d’alta. D’aquests 33 casos, nou són a la Comunitat Valenciana, sis a Canàries i altres sis a Andalusia, cinc a Madrid, tres a Catalunya, dos a Castella i Lleó, un altre a Aragó i un a Balears, que ja va ser donat d’alta.

El Ministeri Sanitat manté el nivell de contenció o escenari 1 que fins ara està aplicant davant de l’epidèmia del coronavirus encara que en les últimes hores hagi augmentat el nombre de casos positius. Els contagiats confirmats fins ara es troben en “bones condicions”, inclòs el pacient de Madrid que continua a l’UCI. Pel que fa als contagiats autòctons, que s’han infectat a Espanya, Simón ha destacat el treball de recerca que s’està fent per a trobar la forma de contagi, ja que s’està aconseguint establir tot el fil fins a l’origen de la infecció.

Mentre l’epidèmia continua la seva extensió per tot el món. Nova Zelanda, Països Baixos, Lituània o Nigèria han confirmat els seus primers casos. En tot el món, els contagis confirmats ja freguen els 84.000, amb 2.859 morts.

 

28/02/2020

Comentaris:

(*) Camps obligatoris