X

La UIB, en contacte amb els estudiants d’Erasmus a Itàlia

Només tres de trenta alumnes han decidit tornar a les Illes Balears: no per por al coronavirus sinó perquè els centres universitaris han decidit tancar

28/02/2020

La UIB, en contacte amb els estudiants d’Erasmus a Itàlia

Trenta alumnes de la UIB es troben cursant a Itàlia el segon semestre dels seus estudis. Les universitats receptores d’illencs són les de Bolonya, Florència, Macerata, Bicocca a Milà, Pàdua, Pisa, Siena i Torí. D’aquesta trentena d’estudiants de la UIB desplaçats, només tres han decidit tornar a les Illes Balears però no per por al coronavirus sinó perquè els centres universitaris han decidit tancar les portes aquesta setmana. En cas que no puguin tornar a Itàlia, la UIB facilitarà la readmissió als seus estudis a les Illes. En aquest segon semestre, el campus de Palma ha rebut 68 estudiants d’intercanvi italians que han iniciat els seus estudis sense cap incidència.

També a Palma s’ha rebut un estudiant xinès provinent de Hong Kong. Així mateix, la UIB té dos alumnes a la Xina gràcies a convenis bilaterals. Ambdós es troben a zones llunyanes de Hubei i, segons han comunicat a la Universitat de les Illes, no viuen cap classe de restricció a les universitats acollidores de Jinan i Nankai.

La vida universitària al campus no ha canviat. Això sí, des del web de la universitat s’ha habilitat una secció en la qual es facilita la informació que ara es té del coronavirus i s’aconsella telefonar al 061 per resoldre’n dubtes.

28/02/2020

Comentaris:

(*) Camps obligatoris