X

Multitud d’actes durant tot el cap de setmana per celebrar el Dia de les Illes Balears

Tots els esdeveniments es poden consultar al web diada.caib.es

28/02/2020

Multitud d’actes durant tot el cap de setmana per celebrar el Dia de les Illes Balears

S’acosta el Dia de les Illes Balears, l’1 de març, dia que l’any 1983 es va aprovar l’Estatut d’Autonomia de la nostra Comunitat. Aquest divendres ja han començat els actes festius a Palma amb la inauguració de la fira de paradetes instal·lades al passeig Sagrera fins al Parc de la Mar, una de les activitats més comunes en què hi trobam artesania, gastronomia, música i diferents activitats. A més dels dimonis, els xeremiers i balladors han animat l’ambient des de bon dematí. Només a Palma, un centenar d’efectius entre agents de la Policia Local i Nacional, sanitaris i emergències hi vetlaran per la seguretat.

D’entre les activitats programades, val a destacar les visites guiades al Consolat de Mar. Unes visites teatralitzades en què diferents actors expliquen amb humor la història d’aquest edifici, la seu del Govern de les Illes Balears.

Diumenge és la festa però des d’aquest divendres i durant tot el cap de setmana a totes les illes hi ha programades centenars d’actes i esdeveniments que es poden consultar al web diada.caib.es. Actes que van des de l’esport i la cultura, passant per la música, activitats per a infants i com no la gastronomia. Es podran visitar la major part d’edificis històrics i institucionals de Ciutat, i hi haurà servei gratuït d’autobús i tren a Mallorca.

L’acte més institucional serà aquest dissabte a l’horabaixa amb el lliurament de les Medalles d’Or i Premis Ramon Llull de la Comunitat. Se celebrarà a la Llotja de Palma i es podrà seguir en directe per IB3 Televisió. Un cap de setmana ple d’activitats que convidaran segur a sortir al carrer i celebrar el primer de març, Dia de les Illes Balears.

28/02/2020

Comentaris:

(*) Camps obligatoris