X

Els professors recullen firmes per incloure l’educació ambiental als currículums escolars

Defensen que la consciència mediambiental sigui una matèria transversal present durant tota l'educació reglada

01/03/2020

Els professors recullen firmes per incloure l’educació ambiental als currículums escolars

Professors de tot Espanya recullen signatures perquè l’educació ambiental s’inclogui als currículums escolars. La iniciativa l’ha promogut Teachers for Future, l’equivalent del professorat del moviment estudiantil Fridays for Future.

A les illes, el grup Docents pel futur defensa que el medi ambient també ha de ser una matèria transversal a totes les assignatures durant l’etapa d’escolarització. Avui dia, alguns dels conceptes s’estudien a les aules, però n’hi ha d’altres, com l’emergència climàtica, que no tenen resposta a les programacions educatives.

La proposta per a la qual recullen firmes no demana que hi hagi una assignatura específica, sinó que la cultura verda sigui present durant tota l’educació reglada. En la mateixa línia, la UIB també es planteja canvis en els plans d’estudis perquè els estudiants de magisteri aprofundeixin en la importància de l’educació ambiental.

Docents pel futur i la UIB impartiran durant el 6 i 7 de març unes jornades de formació específiques per al professorat sobre canvi climàtic.

01/03/2020

Comentaris:

(*) Camps obligatoris