X

Els vesins de la Marina denuncien la manca de serveis per atraure residents nous

L'Ajuntament no deixa de concedir llicències per rehabilitar edificis d'aquest barri històric

04/03/2020

Els vesins de la Marina denuncien la manca de serveis per atraure residents nous

Els vesins del barri de la Marina i el Port d’Eivissa dubten molt que el seu barri sigui un lloc atractiu perquè arribin més persones a viure. L’Ajuntament no deixa de concedir llicències d’obra per rehabilitar edificis d’aquest barri històric, però els residents es queixen de la manca de serveis.

Els vesins de la Marina i el Port creuen que l’Ajuntament està més centrat en aspectes ornamentals de façanes, reclamant millores a propietaris i vesins, que a donar facilitat per a l’accés a altres serveis. Conegudes ja les seves demandes d’accés amb vehicles al barri, que els limita, per exemple, per a anar a fer la compra. Es qüestionen si és un lloc atractiu per atraure més residents.Segons el darrer cens, a la Marina viuen 955 persones.

Mentre, la Marina i el Port renoven edificis i les seves façanes. L’Ajuntament va concedir, el 2019, 36 llicències d’obra major i 85 a la zona dins del Pla Especial de Protecció i Reforma Interior, que inclou la Marina, sa Penya i Dalt Vila. Aquest 2020 ja s’han concedit quatre d’obra major i cinc de menor.

 

04/03/2020

Comentaris:

(*) Camps obligatoris