X

El PP de Binissalem denuncia la proliferació de rates al nucli urbà

El camí de l'Aigua és la zona més afectada

05/03/2020

El PP de Binissalem denuncia la proliferació de rates al nucli urbà

El Partit Popular de Binissalem i alguns veïnats denuncien que els darrers mesos han proliferat les rates. Diuen que n’hi ha per diverses zones del poble i demanen a l’Ajuntament que contracti una empresa especialitzada per exterminar els animals abans que es converteixin en una plaga.

El problema s’hauria originat en un solar als afores del poble. Segons el Partit Popular, l’Ajuntament va aplicar en aquests terrenys un tractament per combatre-hi la presència de rates. Però no es va fer correctament i, en comptes d’exterminar-les, els rosegadors varen fugir cap a un solar del costat i des d’allà s’escamparen pel poble.

On n’han vistes més és per la zona del camí de l’Aigua. Alguns veïnats, fins i tot les han enregistrat amb el mòbil. Denuncien que surten sobretot el vespre quan treuen el fems, i de vegades també entren en alguns portals.

El batle de Binissalem, Víctor Martí, no ha volgut fer declaracions sobre aquesta problemàtica. El PP li demana que contracti urgentment una empresa especialitzada per exterminar les rates i evitar s’escampin més pel poble.

05/03/2020

Comentaris:

(*) Camps obligatoris