X

La UIB cancel·la les classes presencials d’un màster pel coronavirus

També ajorna sense data la Jornada sobre Envelliment Actiu i Dolor

05/03/2020

La UIB cancel·la les classes presencials d’un màster pel coronavirus

La Universitat de les Illes Balears ha pres mesures per evitar el contagi del coronavirus en aquelles activitats en què hi ha professionals sanitaris. Segueix, així, les indicacions de les autoritats, que recomana que metges i infermers evitin estar exposats de manera innecessària al risc de contagi.

D’una banda, ha cancel·lat les classes presencials del Màster en Direcció i Lideratge de Serveis de Salut i les ha substituït per sessions formatives per internet.

D’altra banda, ha suspès temporalment la Jornada sobre Envelliment Actiu i Dolor, prevista per la setmana que ve. Havien d’assistir-hi 170 persones, la majoria professionals de l’àmbit sanitari de les Balears.

El British Council ha reservat per dissabte 12 aules a l’edifici d’hosteleria de la universitat per fer-hi exàmens. L’escola d’idiomes permet als estudiants i professors que ho vulguin assistir-hi amb mascareta, però en cap cas és una recomanació. La UIB recorda que les autoritats sanitàries no recomanen l’ús de mascaretes com a mesura preventiva.

05/03/2020

Comentaris:

(*) Camps obligatoris