X

La dona, protagonista del cicle ‘Històries en femení’

Cada una de les projeccions es complementarà amb una xerrada col·loqui

05/03/2020

La dona, protagonista del cicle ‘Històries en femení’

Les dones són les protagonistes del cicle de cinema “Històries en femení” que avui s’inaugura a la Fundació Miró, a Palma. Una mostra on es projectaràn 4 pel·lícules, una cada setmana, que conviden l’espectador a conéixer diferents realitats totes protagonitzades per dones. Cada una de les projeccions es complementarà amb una xerrada col·loqui.

‘Bolingo. El bosque del amor’ ens acosta el drama que pateixen les migrants subsaharianes quan han d’abandonar la seva llar en la recerca del somni europeu. És la proposta amb qual dona el sus el cicle “Històries en femení” i que s’inagura avui a les de l’horabaixa a la Fundació Miró, a Palma.
14 quilòmetres és la distància que separa Àfrica i Europa per l’estret de Gibraltar i és també el nom de la pel·lícula dirigida per Gerardo Olivares. Un projecte que visibilitza els perills del periple que han de superar molts dels migrans africans per arriar a Europa.
Dia 18 de març serà el torn de “Manzanas, pollos y quimeras”. Un documental que posa veu i rostre al procés d’adapatació d’un grup de dones africanes arribades al nostre país
La darrera de les projeccions del cicle es “Cerdita”, projecte guanyador d’un Goya com a millor curtmetratge de ficció. La seva protagonista, Laura Galán, estarà present a la xerrada que precedirà la projecció del film i que serà el 26 de març.

05/03/2020

Comentaris:

(*) Camps obligatoris