X

El Congrés Internacional Sine Dolore es postposa fins a l’octubre per la crisi del coronavirus

Hi havien d'assistir centenars de professionals de l'estat i d'arreu d'Europa

06/03/2020

El Congrés Internacional Sine Dolore es postposa fins a l’octubre per la crisi del coronavirus

Congrés Internacional Sine Dolore

La XV edició del Congrés Internacional Sine Dolore que cada any se celebra a la localitat menorquina de Sant Lluís s’ha ajornat fins a mitjans d’octubre per culpa del coronavirus. Els organitzadors han pres aquesta decisió atenent les instruccions del Ministeri de Sanitat, que ha demanat suspendre temporalment els congressos, cursos, tallers i jornades que impliquin professionals sanitaris per evitar contagis i garantir la seva disponibilitat per fer front al coronavirus.

Recorden que dels 151 casos confirmats a Espanya, 13 afecten personal sanitari, als quals cal afegir aquells que es troben en aïllament al País Basc, Madrid i Andalusia.

La cita estava prevista per als dies 30 d’abril i 1,2,3 de maig i s’ha traslladat del 15 al 18 d’octubre, depenent de com evolucioni el nombre de contagis.

Hi havien d’assistir centenars de professionals de l’estat i d’arreu d’Europa.

També s’ha hagut de cancel·lar el XXVII Congrés Nacional de Medicina General, que s’havia de celebrar al Palau de Congressos de Palma a final de maig. Finalment aquest es farà al novembre.

La Societat Espanyola de Metges Generals i de Família han informat aquest divendres de l’ajornament d’aquesta reunió, que se celebrarà dins el mateix recinte i “amb el programa científic ” dels dies 19, 20 i 21 de novembre.

Aquesta decisió és conseqüència de les recomanacions formulades pel Ministeri de Sanitat, que a Balears ha provocat la suspensió de diversos esdeveniments d’aquest tipus.

 

06/03/2020

Comentaris:

(*) Camps obligatoris